Herbronnen en opladen, in het ritme van de jaargetijden.

Begin maart 2022 start ik samen met René Grimbergen een nieuwe cyclus van 5 inspirerende en voedende dagen, in verbinding met de jaargetijden, aan de rand van het prachtige Kootwijkerzand.

Elk seizoen.
Het jaar rond.
Een volle dag, alleen voor jou!

Stilte, vertraging, omringd door de liefdevolle en inspirerende natuur. Herbronnen, je koers bepalen, gevoed door rituelen en de wijsheid van de groep.

Elk jaargetijde deelt haar wijsheid en geeft je voeding in het volgen van je eigen kompas. De energie van een jaargetijde, evenals vragen die hierbij opkomen, werken als spiegels en helpen je af te stemmen op wat op diepere lagen klopt voor jou.

Wij bieden de ruimte om je hiermee te verbinden en daarin je eigen natuur serieus te nemen. Wij werken met sharingrondes, ervaringsgerichte en inspirerende oefeningen afgestemd op het jaargetijde, elke keer solotijd van 2 uur in de natuur.

Wanneer?

vrijdag 11 maart 2022 – lente
vrijdag 10 juni 2022 – zomer
vrijdag 16 september 2022 – herfst
vrijdag 16 december 2022 – winter
vrijdag 17 maart 2023 – lente

We starten om 9.30 en eindigen rond 21.30. Lunch en diner inbegrepen.

Raak je nieuwsgierig en wil je voor het hele jaar instappen? Laat het mij weten!

Ervaringen van eerdere deelnemers:

“Hele waardevolle duik in de seizoenen en alle cyclische processen die binnen en buiten spelen. Zeer kundige facilitators die de kunst verstaan om diepgang met humor en lichtheid te combineren”

“Bijzonder en verslavend zijn deze dagen voor mij. Ik vond het magisch om te merken hoe, ieder seizoen weer, een aantal thema’s in de groep aan elkaar linken en op elkaar mee-resoneren. Ik zou iedereen in deze tijd van drukte en rennen zo’n plek gunnen om op te laden en met verhelderd gemoed weer door te kunnen.”

“René en Abel weten een integere zachte bedding te creëren waardoor verdieping en onderzoeken van gevoelige thema’s, veel ruimte en liefde krijgen.”

“Dichterbij een gevoel, als individu deel uit te maken van een stam van wijzen, ben ik nooit gekomen. Een bijzondere melange van ruimte voor introspectie en verbondenheid met de natuur en met andere individuen.”

HET JAAR ROND

Lente: ONTWAKEN en ONTKIEMEN. In de natuur komt alles weer op, de eerste knoppen dienen zich aan. Tegelijkertijd gaat het proces van ontwaken en ontkiemen langzaam en is het de kunst om te durven volgen. Alles heeft zijn tijd. Kun je aanschouwen en durf je te vertrouwen op dat wat zich aandient? Wat wil er ontkiemen in jou?

Zomer: BLOEIEN en RIJPEN. Alles staat in volle bloei! Het leven wordt gevierd in al zijn uitbundigheid. Tijd voor actie en naar buiten te treden met alles wat je in je hebt. Durf je in het volle licht te staan of houdt iets je tegen? Wil je daar ruimte voor maken? Wat in jou wil ten volle geleefd worden?

Herfst: OOGSTEN en LOSLATEN. Na de volle bloei beginnen bomen en planten hun bladeren te verliezen.. Dat wat loslaat wordt voeding voor een vruchtbare bodem. Wat heb jij los te laten, waar zit geen energie meer in voor jou? En wat wil er geoogst worden? Wat heb jij te doen om je klaar te maken voor de winter? De aandacht verschuift van de buitenwereld naar de binnenwereld.

Winter: VERSTILLEN en VERTROUWEN. De bomen hebben hun blad verloren, waarbij de energie zich terugtrekt naar de wortels. Weer terug naar de bron, de innerlijke stilte. Durf je in het niet-wetende veld te zijn, de donkerte op te zoeken en te vertrouwen op de lente die zich vanzelf weer aandient?

Lente: ONTWAKEN en ONTKIEMEN. Het proces van ontwaken en ontkiemen komt weer op gang. Van alles wordt wakker, het wordt lichter, nieuw leven dient zich aan. Een hele cyclus is doorlopen. Wat in jou dient zich nu aan? Wat mag weer meer licht krijgen, wat geeft energie en wat voedt jou?

Interesse? Ik stuur je graag de flyer toe.

Meer weten?

Mail of bel voor een intake  info@meervanjezelf.nl
of 06 – 45 73 61 09