Juist in deze tijd, waarin de wereld volop in transitie is, is er behoefte aan leiderschap vanuit verbinding. Leiderschap waarbij de verbinding wordt aangegaan met ons hart, elkaar en met de natuur. Begin bij jezelf en inspireer hierin anderen. 

Create your vision

Loop je al enige tijd rond met een idee dat je vanuit bezieling graag vorm wilt geven? Heb je een project of een intentie dat je graag in de wereld wilt zetten? Bijvoorbeeld het ontwikkelen van een visie voor een nieuwe onderneming of het inrichten van een werkplek.

‘Create your Vision’ is een krachtige methode die je helpt bij omzetten van ideeën of intenties in een duidelijke visie en zorgt ervoor dat het volledige potentieel van je project zich kan ontvouwen. 

Met ‘Create your Vision’ ga je niet meteen in de actie, maar vertraag je eerst. Door niet alleen na te denken over je project, maar ook je intuïtie, je hart, en creativiteit aan te spreken, scherp je eerst je intentie aan, verdiep je je in de waarden van je project, en onderzoek je de grootsheid van de potentie van je project. Tevens onderzoek je wat het project nodig heeft van jou, en van anderen. Wanneer je visie helder is, wordt je aangemoedigd om stappen te gaan nemen om je visie vorm te gaan geven.

Met het verbinden van je hart & creativiteit met jouw project, zie je steeds duidelijker wat er nodig is om het te doen slagen. Op het moment dat dat lukt, zal je merken dat het bijna als vanzelf gaat, en trek je aan, wat jij uitstraalt.

Opbouw
 1. Intentie/project aanscherpen
 2. Verdiepen dmv waarden onderzoek en stretchen van het project
 3. Innerlijk team verkennen: wie in mij moedigt mij aan en wie houdt mij tegen?
 4. Wat heeft het project van jou nodig en kan je dat geven? Wat heeft het project van anderen nodig?
 5. Wat is je visie waar je mee op pad gaat?
 6. Actie, experimenteren, integreren
 7. Al doende je visie verstevigen en bijsturen: cyclisch proces
Elementen waar wij gebruik van maken
 • Het cyclische creatie proces
 • Solotijd in de natuur
 • Voice dialogue
 • Universele waarden uit de positieve psychologie
 • Visualisaties en andere prikkelende opdrachten
 • Wisdom of the crowd
Voorbeelden van projecten van deelnemers
 • Intentie/onderzoek van een werkplek voor persoonlijke ontwikkeling.
 • De bouw/verbouwing en inrichting van een huis.
 • Waarden van een bedrijf opnieuw onderzoeken en koers checken/veranderen.
 • Herijken en nieuwe invulling geven aan een bestaande baan.
 • Een training of opleiding ontwikkelen en in de markt zetten.
 • Invulling geven aan het afbouwen van een carrière en vormgeven van jouw nalatenschap.
 • Herijking van waarden en visie in een bedrijf of onderneming na periode van groei.
Interesse individueel of in/met een groep?

Een persoonlijk traject is opgebouwd uit een aantal dagdelen met tussenliggende opdrachten. Vraag naar de mogelijkheden. 
Data voor het instappen in een groep met gelijkgestemden volgen. Een bestaande groep is in overleg mogelijk.
Afhankelijk van de grootte van de groep wordt deze begeleid door Abel Boor en Bernet Elzinga in Nederland en/of in Frankrijk.

‘Dit programma voor oud-trail deelnemers heeft mij geïnspireerd om vast te houden aan mijn keuzes en mij niet te laten verleiden mijn oude patroon te blijven volgen.’
Angela Lijmbach
Ideale vervolgstap op de trail (via FNL)! Van ‘being’ via ‘knowing’ naar ‘doing’. Gesterkt door een inspirerend framework leer je te acteren vanuit je eigen kompas, energie en passie. Groot kado!
Remco van Zanten
‘Create your Vision’ is precies de juiste titel. Je hebt iets in je kop en je weet niet precies hoe je het vorm moet geven. Deze leergang is waar het echt om gaat; ze daagt je uit, begeleid je op ongebaande paden, en doet aanspraak op een enorm vermogen in jezelf. En dan aan de slag met alle inspiratie die deze leergang heeft geboden!..
Edmond Hoffner

Meer weten?

Mail of bel voor een intake  info@meervanjezelf.nl
of 06 – 45 73 61 09