Loop je vast in je leven?
Is dit een patroon wat zich steeds lijkt te herhalen en weet je dit niet te doorbreken? Heb je het gevoel dat er een dieper liggende oorzaak is, welke te maken heeft met eerdere ervaringen in je leven? Heb je last van klachten, als (te) emotioneel, angstig, depressieve gevoelens, slapeloosheid, lusteloosheid, fysieke klachten?

Therapie

Ik bied kortdurende therapie (8 tot 15 sessies) aan, waarbij ik zoveel mogelijk aansluit bij wat er op dat moment nodig is om te herstellen en je weer krachtiger te voelen.

Uitgaan van mogelijkheden
In de sessies ga ik uit van jouw eigen vermogen tot herstel en richten wij ons op wat je wilt bereiken. De therapie is dan ook oplossings- en toekomstgericht.

Heling om de weg weer vrij te maken
In het hier en nu kan je verrast worden door een blokkade of emotionele reactie, die niet in verhouding staat tot de huidige situatie. Het kan zijn dat iets ‘ouds’ geraakt wordt en therapeutische sessies nodig zijn om oude wonden te helen en zo de weg vrijer te maken in het hier en nu.

Inzicht en ervaringsgericht leren
Ik ga met je in gesprek om meer inzicht te krijgen en losser te komen van belemmerende overtuigingen. Ik zal je helpen in verbinding te komen met je lichaam. Het blijkt dat inzicht en verandering niet alleen uit mentale inzichten voortkomt, maar juist ook uit ervaren, doen en zien. Ik beschik over een breed pallet aan methoden die ik in kan zetten waar ze nodig zijn (o.a. Voice Dialogue, RET, focussen, dromen onderzoek, systemisch werk).

Wat kan het opleveren?

  • je ervaart meer rust, zelfvertrouwen en levenslust
  • je hebt inzicht in je klachten en kunt er beter mee omgaan
  • je neemt de signalen van je lichaam serieuzer
  • je kunt je beter ontspannen
  • je kan meer relativeren
  • je weet eigen grenzen en behoeften aan te geven
  • je bent minder angstig geworden en weet hoe je met je angsten om kan gaan
  • je hebt betekenis kunnen geven aan verlies van bijv. naasten, werk, relatie
  • je voelt je minder eenzaam; je hebt je gevoelens leren delen met anderen

Vergoeding

Vergoeding (deels) is afhankelijk van de gekozen aanvullende verzekering en valt in vrijwel alle gevallen onder de aanvullende module ‘Alternatieve geneeswijzen: psychosociale therapie’. Hierbij wordt je eigen risico niet aangesproken. Zie hier een overzicht van verzekeringen die een vergoeding geven. Check zelf ook altijd je verzekering.

Verwijzing van een huisarts is niet nodig!

De begeleiding was zowel diep inhoudelijk als zeer to the point. We hebben de grenzen van mijn ‘zijn’ opgezocht en daarin de essentiële blokkades gevonden en opgelost. Veel dank voor de hele goede therapie.
Monique
Samen met Abel ben ik op zoek gegaan naar de oorzaak van mijn spanning en slapeloosheid. Abel deed dit op een hele toegankelijke manier die nooit bedreigend voelde. Haar aanpak sloot nauw aan bij mijn prioriteiten op dat moment. Al heel snel merkten we verbetering. Abel werkt met zeer veel respect, is zeer betrokken en laat je dingen zien die ik eerder niet van mezelf wist. Het geeft houvast om zelf weer uit het dal te komen. Ik beveel Abel Boor van harte aan.
Peter
Abel begeleidt je op een zeer prettige, veilige manier naar diepe zelfkennis- en acceptatie. Het heeft mij precies de goede zet gegeven om te veranderen wat nodig was om weer in harmonie te komen met mezelf en mijn naasten. Wat ik ook wil benadrukken is dat het nooit te ‘zwaar’ werd; we hebben regelmatig hard gelachen. In een beperkt aantal sessies, ben ik heel ver gekomen en kan ik nu weer zelf verder.
Petra

Meer weten?

Mail of bel voor een intake  info@meervanjezelf.nl
of 06 – 45 73 61 09