Wens je jezelf meer veerkracht en energie?
Wil je jouw eigenheid meer ruimte geven in werk- en privéleven? Een aantal sessies zullen je flink op weg helpen. 

Coaching

Regelmatig zitten we onszelf in de weg met allerlei ‘regels’, die onszelf flink kunnen ondermijnen. Te veel perfectionisme, een te groot verantwoordelijkheidsgevoel, altijd maar aardig of goed gevonden willen worden, een ‘pusher’ in onszelf die maar dramt en dramt, een criticus die de poten onder onze stoel zaagt of ieder ander aanklaagt, de overtuiging alles te moeten kunnen, etc. 

Jouw innerlijk team ontmoeten dmv Voice Dialogue
Zo heeft ieder een soort van ‘innerlijk team’ ontwikkeld, waarmee het leven wordt geleefd. Ervaringsgerichte oefeningen, waarbij het innerlijk team wordt onderzocht, geeft veel ruimte en inzicht in jouw eigenheid en waar je nog wat te waarderen of juist te ontwikkelen hebt.

Hoofd EN lichaam als input voor jouw innerlijk kompas
Je zal je meer bewust worden van de signalen die het lichaam geeft, zodat hoofd en lijf meer kunnen gaan samenwerken. Je gaat je meer een geheel voelen, waarbij het hoofd niet al het werk meer hoeft te doen. Met het ontwikkelen van jouw innerlijk kompas weet jij duidelijker waar jouw grenzen en behoeften liggen en kan je dit beter uitdragen.

Wat kan coaching opleveren?

 • jouw innerlijk kompas wordt ontwikkeld
 • je neemt jezelf serieus en daardoor nemen anderen jou ook serieus
 • je accepteert jezelf meer en durft jezelf te laten zien
 • meer verbinding met je lichaam, waardoor je signalen beter leert ‘lezen’
 • je ontwikkelt meer zelfcompassie en kan onzekerheid en onrust beter verdragen
 • meer inzicht in jezelf, relaties en situaties
 • je krijgt weer een gevoel van controle, ontwikkelt (innerlijk) leiderschap
 • je voelt je vrijer in het maken van jouw keuzes
 • je piekert minder, weet je innerlijke criticus beter te begrenzen en te gebruiken
 • je ervaart meer ontspanning en plezier
 • grenzen en verlangens worden meer gevoeld en nageleefd
 • je kan beter omgaan met conflicten en lastige gesprekken
  stressmanagement wordt ontwikkeld;
 • je zorgt beter voor jezelf
  werk en privé zijn beter in balans
Ik heb geleerd meer delen van mezelf te herkennen en ook volledig te accepteren. Ik ben daardoor veel rustiger geworden, heb meer zelfvertrouwen en kan beter om gaan met tegenstrijdige gevoelens. Hierdoor wordt alles helderder en kan ik betere keuzes maken, zowel zakelijk als privé.
Dennis, ondernemer
Ik heb geleerd hoe nodig het is om regelmatig even ‘in te tunen’ met mezelf en ik heb geleerd hoe ik dat kan doen. Ik heb geleerd dat ik kan experimenteren om verschillende rollen en situaties te ervaren en te voelen wat goed voelt en wat niet. Ik heb mezelf weer wat beter leren kennen en daardoor heb ik een belangrijk besluit dat al in mijn verborgen lag, naar boven kunnen halen. Ik heb de sessies als positief ervaren, tijd voor en met mezelf, uitdagend, leuk en intensief.
Tessa, directeur van een Scale-up
Het was elke keer weer een feest om naar je toe te gaan. En ook om weer weg te gaan, want elke keer stond ik geheel anders voor de klas, met een heel andere mindset. Ik heb meer energie en zin in de lessen. Ook heb ik een leuker leven, omdat ik meer geniet van de vrije tijd die ik mijzelf nu gun. Mijn naaste collega zei:”ik kan de veranderingen in jou goed merken.”. Toen ik de trap afliep na de laatste keer dacht ik: met recht gebruik je de naam ‘Meer van Jezelf’, want dat is wat je voor mij deed.
Alice, leerkracht

Meer weten?

Mail of bel voor een intake  info@meervanjezelf.nl
of 06 – 45 73 61 09